«Καθάρισε» στο τέλος η Εθνική

Με αντεπίθεση διαρκείας στην τρίτη περίοδο, η Εθνική ομάδα πόλο επικράτησε 15-6 της Γαλλίας και διπλασίασε τις νίκες της στο διεθνές τουρνουά «BENU Cup», που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Με αντεπίθεση διαρκείας στην τρίτη περίοδο, η Εθνική ομάδα πόλο επικράτησε 15-6 της Γαλλίας και διπλασίασε τις νίκες της στο διεθνές τουρνουά «BENU Cup», που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ (1-3). Στο δεύτερο οκτάλεπτο η ελληνική ομάδα ισορρόπησε την κατάσταση και ισοφάρισε σε 5-5, ενώ από την τρίτη περίοδο και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της.  Κυριάρχησε απόλυτα κόντρα στους «τρικολόρ», επέβαλε τον ρυθμό της, μπαίνοντας σε θέση οδηγού (9-6) και εν τέλει μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι (15-6).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Εθνική ομάδα ήταν ο Παπαναστασίου, ο οποίος σημείωσε 6 γκολ. 

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά θα ολοκληρωθούν την Τρίτη (2/7, 20:30) με αντίπαλο την Ουγγαρία, στο τελευταίο και σοβαρότερο τεστ της πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-2, 4-1, 6-0

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου 6, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

ΓΑΛΛΙΑ (Νέναντ Βούκανιτς): Γκαρσό, Σονταντιέ, Μπασελιέ, Μισί, Ντινό, Κομέτ, Κρουσιγιά 2, Ιζντίνσκι 1, Μαρζουκί 1, Τσούτοβιτς, Βανπεπεστράτ, Βερνού 2, Χοβανισιάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.