ΠΑΟΚ: Κατευθείαν στο γήπεδο, στο κλίμα τα νέα πρόσωπα (pics)

Δείτε εικόνες από την πρώτη μέρα. Το report του ΠΑΟΚ, day 1.

Με το που έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία πήγε στο γήπεδο και άρχισαν οι προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους. Τα νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κλίμα. Βέβαια για τον Λάμπρου το σκηνικό είναι γνώριμο. 

Δείτε εικόνες από την πρώτη μέρα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με κάποιους από τους καινούριους παίκτες να πρωταγωνιστούν σε αυτές και να μπαίνουν στο κλίμα όπως ο Ζίφβκοβιτς. 

Ο Στοχ

Ο Αουγκούστο 

Το χαμόγελο του Μιχάι και στο πλάι ο Ροντρίγκο 

Ο Κάτσε με τον Ροντρίγκο 

 Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: “Από το μεσημέρι της Δευτέρας (01.07) το Άπελντοορν είναι και επίσημα η έδρα του Δικεφάλου για τις επόμενες 10 μέρες. Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το μεσημέρι στην Ολλανδία και το απόγευμα διεξήχθη η πρώτη προπόνηση.
Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πάτησαν για πρώτη φορά χορτάρι στη χώρα της τουλίπας, πήραν μία πρώτη γεύση από το τι θα επακολουθήσει και πλέον περιμένουν τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος αναλαμβάνει από την Τρίτη (02.07) τα ηνία της ομάδας.
Τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά και πήραν μία πρώτη γεύση. Πέλκας, Πασχαλάκης, Λημνιός, Κάτσε, Χατζηισαΐας, Ντόουγκλας  και Στοχ προπονήθηκαν για πρώτη φορά, ακολουθώντας μέρος του κανονικού προγράμματος, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ έμφαση δόθηκε και στο passing game, με παιχνίδι στο μισό γήπεδο στο φινάλε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.