Ο πρόωρος “τελικός” του Κόπα Αμέρικα και μια διαδικασία για γκολ στο Τάμπερε

Στον πρόωρο τελικό του Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή σε ένα ματς όπου δεν υπάρχει μόνον η τεράστια προοπτική κατάκτησης του τροπαίου αλλά προπάντων το γόητρο. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να φέρει πολλά γκολ και στο Τάμπερε

 Από το σημερινό πρόγραμμα, όχι ιδιαίτερα “γεμάτο” από επίσημα ματς, ξεχωρίζουμε τη δοκιμασία της TPS από το Τούρκου στο Τάμπερε όπου η γηπεδούχος ομάδα ναι μεν δεν έχει την σταθερότητα και την φιλοδοξία των φιλοξενούμενων όμως στα τελευταία ματς εντός έδρας έχει μια συνέπεια στο σκοράρισμα κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία μια παραγωγικής διαδικασίας.

Εξάλλου η ομάδα του Τούρκου ψάχνει τρόπους να ανέβει στην κορυφή και από τέτοια ματς, προφανώς θέλει το απόλυτο όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό!
Περισσότερες πιθανότητες για γκολ υπάρχουν στο άλλο ματς της ημέρας, για την 2η κατηγορία της Φινλανδίας, όπου η Κότκα παίζει με αξιώσεις νίκης απέναντι στις αμυντικές αδυναμίες της EIF.

MONO ΣΗΜΕΙΟ :

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Ykkönen (18.30) TPV – TPS : Goal/Goal & Over 2,5 (2,08)

Στον πρόωρο τελικό του Κόπα Αμέρικα και μετά τα όσα “απίθανα” έγιναν στην προημιτελική φάση – ευχάριστα για τις στοιχηματικές εταιρίες και μόνον (!!) – η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή σε ένα ματς όπου δεν “κρύβεται” μόνον η τεράστια προοπτική κατάκτησης του τροπαίου για τον νικητή αλλά προπάντων το γόητρο!

Οι Βραζιλιάνοι μόνον σε ένα ματς κόντρα στο Περού ικανοποίησαν απόλυτα το κοινό τους. Όσο για την Αργεντινή, αυτή έχει τα δικά της άγχη αν και γνωρίζει πολύ καλά πως παρά τις ατέλειές της, εάν έχει μια τύχη παραπάνω να “πονέσει” την μεγάλη αντίπαλο μέσα στην έδρα της, αυτή είναι τώρα..
O “άσσος” της Βραζιλίας στο (1,75) δεν μας ενθουσιάζει.. Ναι μεν αλλά, καθώς οι αντίπαλός της μπορεί με ένα γκολ να ανατρέψει θεαματικά τις ισορροπίες.Δεν μας ενθουσίασαν ως τώρα οι επιθέσεις – με τους Βραζιλιάνους να είναι κατά προκλητικό τρόπο κακοί δημιουργικά στον προηγούμενο αγώνα – και γι’ αυτό ας δούμε και τις ειδικές κατηγορίες για κάποιες καλύτερες ιδέες.
Μια παράμετρος είναι και το VAR με το οποίο πλέον περισσότερα γκολ ακυρώνονται όπως και συνήθως περισσότερα πέναλτι  καταλογίζονται!

Copa America 2019 (03,30) Brazil – Argentina : 2 (+2 HC) (1,27), Away team to score (1,52), Over 9,5 total corners (1,75) Goal/Goal (1,85), Tota Offside Over 4,5 (2,40), Over 1,5 penalty awarded (9,75)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.