Ενθουσιασμένος ο Τσιλιανίδης στον ΟΦΗ

"Πρέπει να δείξω στο γήπεδο ότι είμαι άξιος να φοράω την φανέλα αυτή και θα δουλέψω σκληρά για να το καταφέρω", είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μέσος.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι ένα από τα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ. Ο 25χρονος μέσος συνεχίζει την καριέρα του στην κρητική ομάδα και στις δηλώσεις που έκανε δείχνει τον ενθουσιασμό του για αυτό. 
Είπε: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω πάρα πολύ καλά και πλέον είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω. Πρέπει να δείξω στο γήπεδο ότι είμαι άξιος να φοράω την φανέλα αυτή και θα δουλέψω σκληρά για να το καταφέρω”.
Είπε ακόμη: “Η νοοτροπία των ανθρώπων και η γνώση τους είναι αξιοσημείωτη. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με έκαναν να δεχτώ την πρόταση. Αυτό που με βαραίνει είναι να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη τους. Θεωρώ ότι θα γίνουν καλές προσθήκες και θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα. Από εδώ και πέρα βαθμολογικά πρέπει να φτάσουμε στις υψηλές θέσεις όμως βήμα-βήμα χτίζεται αυτό και πιστεύω να το πετύχουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.