Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη

Ηλιοφάνεια, μελτέμι στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Ηλιοφάνεια, μελτέμι στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 36 βαθμούς Κελσίου), 19 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: www.meteo.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.