Φαβορί οι Κλίπερς για τον Λέοναρντ

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς φέρονται να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κάουι Λέοναρντ, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει σύντομα το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς φέρονται να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κάουι Λέοναρντ, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει σύντομα το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Λος Άντζελες διεκδικεί τον Αμερικανό παίκτη, μαζί με Λέικερς και του Ρόκετς, όμως φέρεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα στη σχετική κούρσα, ειδικά μετά την απόκτηση και του Μο Χάρκλες στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο περσινός MVP των τελικών του ΝΒΑ θέλει η ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του να είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο και οι έως τώρα κινήσεις των Κλίπερς για την ενίσχυση το ρόστερ του τον έχουν αφήσει ικανοποιημένο. Παράλληλα, φέρεται να προτιμάει τους Κλίπερς, έναντι των άλλων δυο ομάδων, καθώς θεωρεί πως σε αυτούς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντιθέτως, στους Λέικερς θα είναι στη σκιά του Λεμπρόν Τζέιμς και στους Ρόκετες στη σκιά του Τζέιμς Χάρντεν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.