Μορένο: “Ο γιος μου θα θυμίζει πάντα τη Λίβερπουλ”

Ο Αλμπέρτο Μορένο αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τόνισε πως ο γιος του θα του θυμίζει για πάντα την αγγλική ομάδα.

Ο Αλμπέρτο Μορένο αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τόνισε πως ο γιος του θα του θυμίζει για πάντα την αγγλική ομάδα. Ο Ισπανός μπακ αποχωρεί από τους πρωταθλητές Ευρώπης, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας σε αυτούς. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Μορένο: “Γεια σας Κόκκινοι,

Η ζωή κάνει κύκλους και ο δικός μου στη Λίβερπουλ έφτασε στο τέλος.

Φτάνοντας σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Λίβερπουλ. Τους αγαπητούς μου συμπαίκτες, με τους οποίους μοιράστηκα 5 υπέροχα χρόνια και πάντα θα τους υπολογίζω ως οικογένεια, τους ιδιοκτήτες, τους διευθυντές, τους προπονητές, τους ιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και κάθε άλλο άτομο στην ομάδα.

Ευχαριστώ που με κάνατε έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή και, πάνω από όλα, έναν καλύτερο άνθρωπο. Που με βοηθήσατε να πετύχω το παιδικό όνειρο του να κερδίσω το Champions League και να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του σπουδαίου συλλόγου.

Θέλω να εκφράσω επίσης την ευγνωμοσύνη μου σε αυτή την πόλη, που με αγκάλιασε σαν ήμουν μέρος της από την πρώτη μέρα και θα ζει στη μνήμη μου, όποτε βλέπω τον υιό μου, τον Αλμπέρτο τζούνιορ, έναν οπαδό της Λίβερπουλ.

Τέλος, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους απίστευτους οπαδούς της ομάδας, που πάντα με υποστήριζαν. Εύχομαι σε όλους σας στη Λίβερπουλ τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Όπου κι αν με φέρει η ζωή, θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι ένας οπαδός σας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.