Δε θέλει να τον χάσει ελεύθερο

Ο Παναθηναϊκός φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην πώληση του Γιάννη Μπουζούκη, αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην πώληση του Γιάννη Μπουζούκη, αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν ως ελεύθερο τον νεαρό παίκτη, με τον οποίο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για την υπογραφή νέου συμβολαίου. 

Μέχρι στιγμής, οι δυο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, κάτι που κάνει το μέλλον του Έλληνα παίκτη στο “τριφύλλι” εξαιρετικά αμφίβολο. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει διαφορά στον οικονομικό τομέα, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει τις προσεχείς ημέρες μια ακόμα επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Οι “πράσινοι” προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2022 στον νεαρό παίκτη. 

Παράλληλα, κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, αν τελικά και αυτός απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για να ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Έλληνας παίκτης φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή του και στο εξωτερικό, απ’ όπου περιμένει κάποια καλή πρόταση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.