Αξιολογεί το ρόστερ και αποφασίζει

Την ίδια στιγμή, που η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ακόμα τρεις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς αξιολογεί τους παίκτες, που έχει στη διάθεσή του.

Την ίδια στιγμή, που η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ακόμα τρεις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς αξιολογεί τους παίκτες, που έχει στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τις επόμενες ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφές ενός επιθετικός, ενός μέσου και ενός τερματοφύλακα, οι οποίες θα ανεβάσουν τον αριθμό των παικτών του Ολυμπιακού στου 36.

Αυτή τη στιγμής το ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν 33 ποδοσφαιριστές, με τον Μαρτίνς να θέλει να μειωθεί ο αριθμός τουλάχιστον στους 28 με 25 ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός των Πειραιωτών θα αξιολογήσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της προετοιμασίας στην Πολωνία και μετά θα ανακοινώσει ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν, προκειμένου να παραχωρηθούν είτε ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, είτε ως κανονικές μετεγγραφές και να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να περιμένει και προτάσεις για παίκτες, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, προκειμένου να τις αξιολογήσει και να αποφασίσει το αν θα παραχωρηθούν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ή αν θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.