«Βλέπει» Νέλσον Ολιβέιρα η ΑΕΚ

Στη λίστα της «Ένωσης» για τη θέση του επιθετικού προστέθηκε το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα.

Το θέμα του επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα στην ΑΕΚ και τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει προκρίνει την περίπτωση του διεθνή Πορτογάλου σέντερ φορ. 

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ανήκει στην Νόριτς, καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του προπονητή της «Ένωσης», με τους ανθρώπους τους συλλόγου να έχουν ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες για την απόκτηση του. Μπορεί το κασέ του να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του, προκειμένου να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα. 

Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως ο 27χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη Νόριτς, η οποία είναι θετική στην παραχώρηση του, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Μάλιστα και η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό στους Άγγλους προκειμένου να τον κάνει δικό της. 

Το τελευταίο εξάμηνο ο Πορτογάλος αγωνίστηκε δανεικός στη Ρέντινγκ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Ρίο Άβε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Σουόνσι και Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετρά 12 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, ενώ με τη φανέλα  της Νόριτς έχει αγωνιστεί σε 65 ματς, σκοράροντας 21 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.