“Πονοκέφαλος” οι …κομμένοι για τον Νταμπίζα

Πέρα από το μεταγραφικό σχεδιασμό που ήδη "τρέχει" και το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων, ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται αυτή την περίοδο και με τους "κομμένους" παίκτες του Τριφυλλιού.

Πέρα από το μεταγραφικό σχεδιασμό που ήδη “τρέχει” και το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων, ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται αυτή την περίοδο και με τους “κομμένους” παίκτες του Τριφυλλιού. 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο δεν βρίσκονται στα πλάνα των Πράσινων και ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ψάχνει τον τρόπο είτε για να τους αποδεσμεύσει, είτε για να τους παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα. 

Οι Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου είναι προτεραιότητα, καθώς πρόκειται για τους πλέον υψηλόμισθους παίκτες από όλους όσοι βρίσκονται στη λίστα των “κομμένων”, ενώ η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Γάλλου. Και αυτό γιατί δεν έχει δείξει διάθεση να αποχωρήσει από το κλαμπ αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες που έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται θα προπονηθούν το επόμενο διάστημα με την ομάδα του Παναθηναϊκού, ωστόσο θα παραμείνουν στη συνέχεια στην Αθήνα και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή των Πράσινων στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Το γκρουπ των “κομμένων” θα προπονείται στο Κορωπί και θα ακολουθεί – υπό τις οδηγίες προπονητή και γυμναστή – το δικό του πρόγραμμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.