Κόρχουτ: «Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και ομίλους Europa League»

Ο 30χρονος Ούγγρος αμυντικός μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις του για τη νέα σεζόν.

Τις πρώτες του σκέψεις για την έναρξη της νέας σεζόν μοιράστηκε ο Μιχάλι Κόρχουτ. Ο 30χρονος Ούγγρος αμυντικός του Άρη έθεσε τον πήχη ψηλά για τη φετινή σεζόν καταθέτοντας την αισιοδοξία του για τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργία της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα: «Ξεκινήσαμε την δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά είναι φυσιολογικό. Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε, είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή να συμβαίνει αυτό. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».
Σ’ ότι έχει να κάνει για την … αλληλεπίδραση της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: «Δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι λίγο παραπάνω κουρασμένος, αλλά είμαι επαγγελματίας και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει. Είχα δύο βδομάδες ξεκούρασης μετά την Εθνική, πλέον πρέπει να είμαι και εγώ και όλοι μας έτοιμοι για τους αγώνες του Ιουλίου».
Αναφορικά με τη σεζόν που ανοίγεται μπροστά στον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Πέρσι τελειώσαμε στην πέμπτη θέση, καταφέραμε να μείνουμε οι περισσότεροι παίκτες, ήρθαν και κάποιοι καινούριοι παίκτες, όπως ο Ιντέγε και ο Ντουάρτε. Δεν θα ήθελα να υποσχεθώ κάτι, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχία. Θέλουμε να τερματίσουμε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League».
Για τη διατήρηση του περσινού κορμού της ομάδας: «Είναι καλό ότι έμειναν τα περισσότερα παιδιά. Όσο θα είναι καλά η άμυνά μας, τόσο καλύτερο για την ομάδα. Έχω τον Ροζ στην πλευρά μου, είναι καλό αυτό, δεν χρειάζεται να αλλάζουν οι παίκτες σε αυτή τη γραμμή».
Για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν και την κυπριακή ομάδα που θ’ αντιμετωπίσει ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του: «Δεν ξέρω την ομάδα, μόνο ότι ήταν στην 4η θέση πέρσι. Δεν τα σκέφτομαι ακόμα αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας καιρό, έχουμε ακόμα τρεις βδομάδες για σκληρή δουλειά και εκεί επικεντρωνόμαστε».
Κι ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την επικείμενη, σημερινή κλήρωση του πρωταθλήμαυος: «Εμείς κοιτάζουμε το καλύτερο όπως κι αν έρθουν οι αγώνες. Μπορεί να έρθει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς και να μην είναι σε καλή κατάσταση… Εμείς κοιτάζουμε τους αγώνες όπως θα μας έρθουν και πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.