Σπανός: “Προέχει η Ευρώπη για μας” (video)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε λόγο για ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο θα κοιτάξουν στο Περιστέρι με τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε λόγο για ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο θα κοιτάξουν στο Περιστέρι με τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σπανός:

“Είναι ένα καινούριο σύστημα, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, θα παίξουμε όλοι με όλους, εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε play off και play out με όλες τις ομάδες δυνατές και ένα πρωτάθλημα που θα έχει ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οι ομάδες όλες κάνουν μεταγραφές, έχουν δυναμώσει και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Σε πρώτη φάση εμείς στον Ατρόμητο είμαστε επικεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, άρα έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες και θα κοιτάξουμε με τη σειρά τους αγώνες. Έχουμε 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να ρίξουμε όλο το βάρος και τη σκέψη εκεί, θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε και το πρωτάθλημα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.