Πόσα λεπτά “αντέχουν” Σεμέδο και Βαλμπουενά;

Οι δύο κομβικοί παίκτες για τον Ολυμπιακό χρειάζονται ειδική διαχείριση και ο προπονητής του συλλόγου έχει σαφή προγραμματισμό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Αμφότεροι διακρίνονται από ηγετικά χαρακτηριστικά, ενώ από τις πρώτες μέρες ένταξης τους στον πειραϊκό σύλλογο, δείχνουν ικανοποιημένοι από την επιλογή να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα. Και οι δύο όμως χρειάζονται ειδική διαχείριση για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, του οποίου η μεταγραφή εξελίχθηκε σε σήριαλ, έφτασε στο Γκνιεβίνο με μερικά παραπανήσια κιλά, ωστόσο ο Πορτογάλος έχει έναν θαυμαστό μεταβολισμό και έχασε γρήγορα αρκετό βάρος, ενώ ο ίδιος ο Μαρτίνς θεωρεί πως μέχρι το τέλος της προετοιμασίας σε Πολωνία και Αυστρία θα βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει. Μάλιστα ο ίδιος ο Πορτογάλος δεν περίμενε ο Σεμέδο να έρθει στην Πολωνία σε τόσο καλή κατάσταση και είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 1,5 προπόνηση αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Τη συγκεκριμένη περίοδο το “ταβάνι” χρησιμοποίησης του Σεμέδο είναι σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού τα 45 αγωνιστικά λεπτά. Πέρα από αυτά ο παίκτης αρχίζει να μην αποδίδει όπως πρέπει και φυσικά ελοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού. 

Από την άλλη πλευρά τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος ναι μεν ολοκλήρωσε τραυματίας τη σεζόν, ωστόσο δούλεψε αρκετά ακόμα και στις διακοπές του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Πορτογάλο. Ο 34χρονος μέσος βρίσκεται μια ανάσα από το να είναι έτοιμος να βγάλει ένα ανταγωνιστικό 90λεπτο. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή οριοθετεί την παρουσία του Βαλμπουενά σε έναν αγώνα στα 60 λεπτά, χωρίς να θέλει να ζορίσει περισσότερο το κορμί του έμπειρου Γάλλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.