«Εκλεψαν» τις εντυπώσεις τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Τριάθλου U17, U15

Με σπουδαίους αγώνες και υψηλό ανταγωνισμό ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου U17 και U15 και το κύπελλο Μοντέρνου Πεντάθλου που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Με σπουδαίους αγώνες και υψηλό ανταγωνισμό ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου U17 και U15 και το κύπελλο Μοντέρνου Πεντάθλου που διοργανώθηκε στην Αθήνα.  Οι Δημήτρης Δραζινός και η Αθηνά Σάρρα στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας U17, ενώ στην κατηγορία U15 πρώτευσαν οι Κωνσταντίνος Πιτσίρης, Χρήστος Χόνδρος και η Μαρία Κοντοτάσιου. Στο κύπελλο το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Πανταζίδης και η Αθηνά Σάρρα.

Στην κατηγορία U15 το σασπένς ήταν μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό του μεγάλου ανταγωνισμού ότι οι Πιτσίρης και Χόνδρος τερμάτισαν μαζί και μοιράστηκαν το χρυσό μετάλλιο! Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Τσαβαλιάς. Οι τρεις αθλητές ανήκουν στον Παναθηναϊκό

Στις Κορασίδες η Μαρία Κονοτάσιου (Πανελλήνιος) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Μαρία Οπάντζα (Πανελλήνιος) το ασημένιο και η Δήμητρα Πατσούρα (Εσπερος Περιστερίου) το χάλκινο.

Στην κατηγορία U17 ο Δημήτρης Δραζινος (Ν.Ο. Πεύκης Λυκόβρυσης) ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Δεύτερος ήρθε ο Θεοχάρης Μάινα (Πανελλήνιος) και τρίτος ο Θωμάς Τσαγκαρόπουλος (ΑΣ Αθλόδρασις).

Στα κορίτσια U17 η Αθηνά Σάρρα (Ν.Ο. Πεύκης Λυκόβρυσης)  ήρθε πρώτη, η Κωνσταντίνα Τσολάκη (Πανελλήνιος) 2η και η Μαρία Κοντοτάσιου (Πανελλήνιος) 3η.

Στο ανοιχτό κύπελλο ο Δημήτρης Πανταζίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ακολούθησαν οι Δημήτρης Δραζινός, Θεοχάρης Μάινα. Και οι τρεις αθλητές ανήκουν στον Πανελλήνιο

Τέλος στις Γυναίκες η Αθηνά Σάρρα (Ν.Ο. Πεύκης Λυκόβρυσης)  ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Δεύτερη ήρθε η Κωνστανίνα Τσολάκη (Πανελλήνιος) και η Μαρία Κοντοτάσιου (Πανελλήνιος) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.