Στην ΤΣΣΚΑ ο Χίλιαρντ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του αμερικανού φόργουορντ Νταρούν Χίλιαρντ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του αμερικανού φόργουορντ Νταρούν Χίλιαρντ.

Ο 26χρονος και ύψους 1.98 αμερικανός έπαιξε πέρυσι στην Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια, έχοντας 9.4 πόντους και 2.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη EuroLeague και 10.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ στην ACB. Μάλιστα, στην Ισπανία σούταρε με 42.5% στα τρίποντα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: “Από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί του, ο Νταρούν ήταν ενθουσιασμένος με την ευκαιρία της ΤΣΣΚΑ. Την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη έδειξε πως είναι καλός δημιουργός, καλός εκτελεστής, καλός συμπαίκτης αλλά και καλός αμυντικός. Τώρα, όμως, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα αποδείξει στο παρκέ. Είμαστε χαρούμε που τον έχουμε στην ομάδα. Καλωσορίζουμε τον Νταρούν στην οικογένεια της ΤΣΣΚΑ”.

Με τη σειρά του, ο Χίλαρντ επεσήμανε: “Όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να παίξω σε έναν από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην ιστορία της Ευρώπης, ένιωσα πως είναι μία σπουδαία ευκαιρία για να την αφήσω να περάσει. Είναι τιμή να παίξω για τον coach Ιτούδη και ανυπομονώ να βρεθώ στη Μόσχα και να βιώσω την εμπειρία της απίστευτης παράδοσης που έχει η ΤΣΣΚΑ στο μπάσκετ. Μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να κερδίσει παιχνίδια και ακόμα περισσότερους τίτλους. Θα δώσω και την καρδιά μου σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, προκειμένου να κάνω ότι μπορώ για να συνεισφέρω στο να φτάσουμε σε νίκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.