Ρεκόρ πωλήσεων για την Μπαρτελόνα

Τον τελευταίο χρόνο η Μπαρτσελόνα έκανε ρεκόρ πωλήσεων καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ μπήκαν στα ταμεία της 221 εκατομμύρια ευρώ.

Τον τελευταίο χρόνο η Μπαρτσελόνα έκανε ρεκόρ πωλήσεων καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ μπήκαν στα ταμεία της 221 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη εβδομάδα μόνο από τις πωλήσεις τεσσάρων παικτών, των Σίλεσεν, Αντρέ Γκόμεζ, Ντένις Σουάρες και Μαρκ Καρμόνα οι Καταλανοί εισέπραξαν 77,4 εκατομμύρια ευρώ.

Ξεκινώντας το μέτρημα από την 1 Ιουλίου του 2018, χωρίς να υπολογίζουμε σ’ εκείνη την οικονομική χρονιά τα 222 εκατομμύρια της ρήτρας του Νεϊμάρ, στα ταμεία της Μπαρτσελόνα έχουν μπει συνολικά 221 εκατομμύρια ευρώ.

Το ακόμη καλύτερο της υπόθεσης ήταν πως αυτές οι πωλήσεις αφορούσαν παίκτες που ούτως η άλλως ο Βαλβέρδε δεν υπολόγιζε.

Η μοναδική εξαίρεση ήταν ο Παουλίνιο τον οποίο ο προπονητής των καταλανών είχε σε περίοπτη θέση, αλλά ήταν τέτοια η προσφορά των κινέζων που δεν μπορούσε ν’ απορριφθεί.

Ήρθαν λοιπόν 50 εκατομμύρια από την Γουανζού για τον Βραζιλιάνο, 35 από την Βαλένθια για τον Σίλεσεν, 77,4 για τον Γιέρι Μίνα, τον Λούκας Ντιν και τον Αντρέ Γκόμεζ από την Έβερτον, 23 από την Ντόρτμουντ για τον Πάκο Αλκάθερ, 12,9 για τον Ντένις Σουάρεθ από την Θέλτα, 8,5 από την Σεβίλλη για τον Άλεξ Βιντάλ, 6 από την Σασουόλο για τον Μάρλον, 5 από την λεγκνιές για τον Χοσέ Αρνάϊθ, 2,5 από την οσασούνα για τον Μαρκ Καρμόνα, 2 από την Αλαβές για τον Μαρκ κουκουρέλα, 1 από την Σεβίλλη για τον Ελ Χαντάντι και 500.00 από την Λας πάλμας για τον Ρουί ντε Γκαλαρέτα.

Το σύνολο 221, δεν το λες και άσχημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.