Αριθμό επεισοδίων και σύνοψη αποκτά η σειρά “Sandman” του Neil Gaiman

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.To Netflix επιβεβαίωσε ότι έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία...

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.

To Netflix επιβεβαίωσε ότι έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στη σειρά κόμικς του Neil Gaiman, “The Sandman”.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της συνδρομητικής υπηρεσίας (μέσω CBR.com), η σειρά θα έχει 10 συν ένα επιπλέον επεισόδιο. Το πρώτο θα γραφτεί από τους Gaiman, Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy) και David S. Goyer (The Dark Knight, Man of Steel).

Σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner θα είναι ο Allan Heinberg. Ο Gaiman θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Goyer. Και οι δύο είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη προσπάθεια της New Line Cinema για τη δημιουργία ταινίας που θα βασίζεται στα κόμικς.

Προηγούμενο δημοσίευμα ήθελε τη σειρά να είναι η ακριβότερη που έχει αναλάβει η DC Entertainment, μιας και τα Netflix και Warner Bros. υπέγραψαν μια “μεγάλη” οικονομική συμφωνία για τη μεταφορά των κόμικς σε σειρά.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix λέει τα εξής: Πρόκειται για ένα πλούσιο μείγμα μοντέρνας μυθολογίας και σκοτεινής φαντασίας, στα οποία μπλέκεται το ιστορικό δράμα. Το “The Sandman” ακολουθεί τα μέρη και τους ανθρώπους που επηρέασε ο Morpheus, ο Βασιλιάς των Ονείρων, καθώς μπλέκεται σε κοσμικά και ανθρώπινα λάθη που έχει κάνει σε όλη του την ύπαρξη.

Η αντι-πρόεδρος του Netflix, Channing Dungey, έκανε την εξής δήλωση: “Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε με τους Neil Gaiman, David S. Goyer και Allan Heinberg για να φέρουμε τη γνωστή σειρά κόμικς “The Sandman” στη μικρή οθόνη. Από τις πλούσιες ιστορίες του, στους περίεργους κόσμους του, είμαστε χαρούμενοι που θα δημιουργήσουμε μια επική νέα σειρά που θα εξερευνήσει τις πλευρές του σύμπαντος που έχουν αγαπήσει οι fans σε όλο τον κόσμο”.

Το “Sandman” έχει προσπαθήσει να γίνει ταινία και στο παρελθόν, αλλά χωρίς κάποια επιτυχία. Σε συνέντευξή του το 2014, ο δημιουργός του είπε ότι αν και έχει προσπαθήσει πολύ να γίνει η ταινία, δεν θα ήθελε να μην βγει καλή. Ο Joseph Gordon-Levitt ήταν να πρωταγωνιστήσει, να σκηνοθετήσει και να είναι παραγωγός στην τότε ταινία, αλλά αποχώρησε από το project το 2016, λόγω δημιουργικών διαφορών.

Άλλα έργα του Gaiman που απέκτησαν τηλεοπτικές μεταφορές είναι τα “Good Omens” και “American Gods”. Το Sandman διηγείται την ιστορία του Morpheus, του Άρχοντα των Ονείρων και των υπόλοιπων Endless, τα αδέρφια του με τα ονόματα Destiny, Death, Despair, Destruction, Desire, Delirium και Dream. H αρχική σειρά εκδόθηκε μέσω των DC Comics και δημιουργοί τους, εκτός του Gaiman, ήταν οι Sam Kieth, Mike Dringenberg, Jill Thompson, Shawn McManus, Marc Hempel,Michael Zulli, Todd Klein και Dave McKean. Έτρεξε για 75 τεύχη από το 1989 έως το 1996 και μετά το 47ο τεύχος μεταφέρθηκε στη Vertigo.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του “The Sandman”.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.