Θέλει «εργάτες» ο Παντελίδης

Ενδεικτικά των «θέλω» του είναι τα όσα αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάββας Παντελίδης στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στην Ολλανδία.

Ενδεικτικά των «θέλω» του είναι τα όσα αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάββας Παντελίδης στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στην Ολλανδία.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Έλληνα τεχνικό του Άρη, σχετικά με την ομάδα που προσπαθεί να χτίσει ενόψει της νέας περιόδου.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η αποκάλυψη που έκανε ο Σάββας Παντελίδης, σχετικά με την συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Φετφατζίδη λίγο πριν αυτός πει το «ναι» στον Θόδωρο Καρυπίδη και συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλ. Βικελίδης».

«Θέλω να είσαι προσηλωμένος στον Άρη», του είπε δείχνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ότι όποιος αποδεχτεί να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» θα βάλει πάνω απ΄ όλα τον σύλλογο.

Οι εγωισμοί δεν χωράνε στη φάση που βρίσκεται ο Άρης και ο Φετφατζίδης έχει να προσφέρει πάρα πολλά, εφόσον όμως καταλάβει ότι θα παίζει αυτός για την ομάδα και όχι η ομάδα γι΄ αυτόν.

Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους που συνεχίζουν ή που ήρθαν στον Άρη.

Με απλά λόγια αυτά που θέλει ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι να έχει στην διάθεση του «εργάτες» και όχι φίρμες που δεν σηκώνουν… μύγα στο σπαθί τους, γιατί μόνο έτσι μπορεί να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που πρέπει – μόνιμα – να είναι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.