Ευχάριστη έκπληξη ο Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι η πρώτη ευχάριστη έκπληξη για τον Σάββα Παντελίδη σε αυτές τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων του Άρη.

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι η πρώτη ευχάριστη έκπληξη για τον Σάββα Παντελίδη σε αυτές τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων του Άρη.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική αλλά και φυσική κατάσταση.

Δείχνει να μην έχει χάσει την επαφή του με την μπάλα, ενώ στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης σκόραρε στο εσωτερικό φιλικό (με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τόνσο), ήταν μέσα στις φάσεις και γενικώς δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να «δέσει» άμεσα με το υπόλοιπο σύνολο.   

Ένα ακόμη στοιχείο που παρατηρείται από τους υπεύθυνους του συλλόγου, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει τρομερή αυτοπεποίθηση, κάτι που βοηθάει τον ίδιο αλλά και τους συμπαίκτες του που στο πρόσωπο του βλέπουν να έχουν επιτέλους το… εύκολο γκολ.

Εξίσου σημαντικό στοιχείο, είναι ότι η παρουσία του Ιντέγε βοηθάει τον Γιουνές που αντιλαμβάνεται πλέον ότι ο συναγωνισμός είναι σε άλλο επίπεδο και ότι θα πρέπει να ανεβάσει… ταχύτητα προκειμένου να έχει ελπίδες συμμετοχής στο σχήμα της ομάδας.
   
Εν κατακλείδι, ο Ιντέγε αποτελεί μια εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη, καθώς υπήρχαν επιφυλάξεις λόγω της αποχής τους ενός χρόνου του ποδοσφαιριστή από την αγωνιστική δράση, οι οποίες ωστόσο – προς το παρόν τουλάχιστον – δεν επιβεβαιώνονται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.