Give n Rise: Dunks and Dance by Giannis Antetokounmpo αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Ο μεγάλος σταρ του ΝΒΑ, aka The Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται στη Μύκονο για τη φιλανθρωπική εκδήλωση Give n Rise και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί!

Ο μεγάλος σταρ του ΝΒΑ, aka The Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται στη Μύκονο για τη φιλανθρωπική εκδήλωση Give n Rise και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! 

Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 18:30 θα μεταδοθεί στο Novasports1HD καθώς και στα Novasports Social Media σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και της Δώρας Παντέλη, το εντυπωσιακό event με τη μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο με θαλασσινό νερό, στο beach club SantAnna, να μετατρέπεται σε γήπεδο μπάσκετ με τους διαγωνιζόμενους να «καρφώνουν» υπό το αυστηρό βλέμμα των κριτών/παικτών του NBA, όπως οι Brook Lopez και Eric Bledsoe. 

Μαζί με τον φετινό MVP του ΝΒΑ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα παρευρεθούν κάποιοι φίλοι και συμπαίκτες του στους Bucks.  Οι διαγωνιζόμενοι στα καρφώματα προέκυψαν μέσα από βίντεο που έτρεξαν ήδη μέσω hashtags στο Instagram και έφτασαν στους διοργανωτές από όλες τις χώρες του κόσμου. Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι AntetokounBros.

Σημαντική στιγμή στην λαμπερή εκδήλωση θα είναι και ο διαγωνισμός Freak Challenge με παιδιά που θα επιλεγούν μέσα από το κοινό και θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως το eurostep, still, mean mug. Το λαμπερό show θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και διεθνείς DJs με σπέσιαλ γκεστ στα decks τον Greek Freak, οι οποίοι θα αναλάβουν τη σκηνή του SantAnna για να ψυχαγωγήσουν το κοινό και να ολοκληρώσουν τη μεγάλη μέρα.

Παράλληλα, λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του event, θα παρευρεθεί εκεί το πρώτο παιδί (ενήλικας σήμερα) που αποθεραπεύτηκε από το ίδρυμα “Ελπίδα”, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.