The Walking Dead: Το μεταποκαλυπτικό κόμικ του Robert Kirkman θα τελειώσει στο τεύχος #193

Τέρμα η zombapocalypse.Προσοχή, το άρθρο περιέχει spoiler.Το κόμικ "The Walking Dead" έφτασε στο...

Τέρμα η zombapocalypse.

Προσοχή, το άρθρο περιέχει spoiler.

Το κόμικ “The Walking Dead” έφτασε στο τέλος τους. Το IGN μπορεί να επιβεβαιώσει πως το επόμενο τεύχος της σειράς του Robert Kirkman, το #193, θα είναι και το τελευταίο της σειράς της Skybound.

To τεύχος #193 έχει τίτλο “The Farmhouse” και η σύντομη περιγραφή του εξωφύλλου γράφει “Έξω στην ύπαιθρο, ο κίνδυνος παραμονεύει για κάποιον συγκεκριμένο”:

the-walking-dead-final-issue-cover-farmhouse

Το ξαφνικό τέλος είναι ακόμα πιο απρόσμενο από τη στιγμή που ο δημιουργός, Robert Kirkman, προσπάθησε αρκετά για να κρύψει το γεγονός πως το #193 θα είναι το φινάλε. Μάλιστα, η Image Comics, η εκδότρια εταιρεία, παρήγγειλε ψεύτικα τεύχη του TWD, #194 και #195 για κυκλοφορία τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, αντίστοιχα. Αυτές οι εντολές συνοδεύτηκαν κι από νέα cover art από τον καλλιτέχνη Charlie Adlard.

Ο δημιουργός και σεναριογράφος στράφηκε στα κοινωνικά δίκτυα για να προειδοποιήσει τους θαυμαστές για spoilerσ σχετικά με το τεύχος, κάνοντας tweet το ακόλουθο: “Πληροφορίες σχετικά με το τεύχος θ’ αρχίσουν να διαρρέουν σήμερα. Αν προτιμάτε να μην μάθετε spoiler, θα σας συνιστούσα να είστε πολύ προσεκτικοί στο διαδίκτυο μέχρι την κυκλοφορία του. Είναι ένα μεγάλο τεύχος, για παραπάνω από έναν λόγους. #understatementoftheyear”.

Το φινάλε έρχεται στον απόηχο της πιο πρόσφατης ανατροπής στο The Walking Dead #192, όπου πολλοί χαρακτήρες θρήνησαν τον χαμό ενός σημαντικού χαρακτήρα.

Ο Kirkman είχε κάνει νύξεις πως το τέλος του TWD κόμικ δεν είναι μακριά, στο περσινό San Diego Comic-Con, λέγοντας στο πάνελ: “Πριν δυο ή τρία χρόνια, είχα μια πολύ καλή ιδέα για ένα οριστικό τέλος. Το γνωρίζω από τότε και δουλεύω προς αυτό, οπότε ξέρω ακριβώς πού πάει και τι θα συμβεί όταν φτάσω”.

Η κόμικ σειρά ξεκίνησε το 2003, ενώ η τηλεοπτική του μεταφορά, η σειρά “The Walking Dead” του AMC, ανανεώθηκε πρόσφατα για 10η σεζόν, η οποία αναμένεται αυτό το φθινόπωρο. Να υπενθυμίσουμε πως η μία από τις πρωταγωνίστριες, Danai Gurira, αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά κατά τη διάρκεια του 10ου κύκλου, μετά την αποχώρηση του πρωταγωνιστή, Andrew Lincoln στον 9ο. Η Gurira φημολογείται πως θα βρεθεί στο πλάι του Lincoln για τις τρεις TWD ταινίες που ετοιμάζει το AMC, για να συνεχίσει την ιστορία του Rick Grimes, ξεχωριστά από το βασικό storyline της δημοφιλούς σειράς.

Το “The Walking Dead” έχει και spin-off, ονόματι “Fear the Walking Dead”, που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην πέμπτη του σεζόν, χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν θα ανανεωθεί για έκτη.

Το AMC έχει επίσης δώσει παραγγελία για τρίτη TWD, προς το παρόν άτιτλη, σειρά, η οποία θα περιλαμβάνει δύο νεαρές γυναίκες και θα επικεντρώνεται στην πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στην ζόμπι αποκάλυψη. Η τρίτη TWD σειρά θα συνδημιουργηθεί από τον Scott M. Gimple, επικεφαλής περιεχομένου του σύμπαντος του TWD, και τον Matt Negrete, που έχει υπάρξει σεναριογράφος και παραγωγός για τις τελευταίες πέντε σεζόν της πρωτότυπης σειράς, ενώ θα τελέσει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Η νέα αυτή προσθήκη θα αποτελείται από 10 επεισόδια κι αναμένεται το 2020.

Ο πρόεδρος του AMC, Josh Sapan, πρόσφατα είπε πως το κανάλι σκοπεύει να κρατήσει το franchise ζωντανό “για το άμεσο μέλλον”, με ένα πλάνο που περιλαμβάνει ταινίες και spin-off, τα οποία θα μπορούν να συνεχιστούν για τα επόμενα δέκα χρόνια, ακόμα και μετά το τέλος του κόμικ.

Ο Kirkman δημοσιοποίησε κι ένα μεγάλο γράμμα στους θαυμαστές, στο οποίο λέει, “Είμαι σίγουρος πως έχετε εκατομμύρια ερωτήσεις… και είμαι σίγουρος πως είστε συναισθηματικά φορτισμένοι γι’ αυτό, όπως εμείς… μπορεί και πιο πολύ. Πάω στοίχημα πως πολλοί από εσάς θα είστε και θυμωμένοι. Το καταλαβαίνω… Όντως. Θέλω να πω… ΓΙΑΤΙ δεν το ανακοινώσαμε αυτό στους θαυμαστές, ώστε να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν; Το TWD είχε πάντα σαν βάση την έκπληξη. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί στην επόμενη σελίδα, ποιος θα πεθάνει, ποιοι θα πεθάνουν… Ήταν ουσιώδες στην επιτυχία της σειράς. Ήταν η ψυχή που το κρατούσε τόσα χρόνια, που κρατούσε τον κόσμο. Απλά έμοιαζε ΛΑΘΟΣ να πάμε ενάντια σ’ αυτήν τη φύση της σειράς και να μην κάνουμε το τέλος τόσο ξαφνικό όσο κι όλοι οι θάνατοι.. από τον Shane, στον Rick”.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.