Συνεχίζει στον Προμηθέα ο Χολ

Την ανανέωση της συνεργασία του με τον Λάνγκστον Χολ ανακοίνωσε ο Προμηθέας.

Την ανανέωση της συνεργασία του με τον Λάνγκστον Χολ ανακοίνωσε ο Προμηθέας. 

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε κατά την περασμένη περίοδο στην ομάδα της Πάτρας και τη βοήθησε να φτάσει ως τους τελικούς της Α1, έχοντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, 4,1 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 0,8 κλεψίματα ανά αγώνα σε 28 συμμετοχές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Langston Hall και για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Ο 28χρονος guard, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα τόσο στην Basket League, όσο και στο Basketball Champions League κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά.

Ο Λάνγκστον Χολ αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους ανά αγώνα και είχε 4,1 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 9,6 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Μάλιστα, στα play-off, μέσω των οποίων ο Προμηθέας κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Basket League, ο Χολ αναδείχθηκε 3ος σκόρερ, 2ος σε αξιολόγηση και ήταν 1ος σε ασίστ, εύστοχα τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (51,4%) για την ομάδα της Πάτρας, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί πως είναι ο παίκτης του Προμηθέα που αναδείχθηκε περισσότερες φορές (5) MVP της ομάδας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.