Η Κόνταβεϊτ απέκλεισε την Ουότσον

Η Άνετ Κόνταβεϊτ νίκησε σχετικά εύκολα (7-5, 6-1) την Βρετανίδα Χέδερ Ουότσον μέσα σε 1 ώρα και 14 λεπτά.Η Εσθονή πέρασε στον τρίτο γύρο στην 6η της εμφάνιση στο Λονδίνο.

Η Άνετ Κόνταβεϊτ νίκησε σχετικά εύκολα (7-5, 6-1) την Βρετανίδα Χέδερ Ουότσον μέσα σε 1 ώρα και 14 λεπτά..Η Εσθονή πέρασε στον τρίτο γύρο στην 6η της εμφάνιση στο Λονδίνο.

1ο σετ, 5 break σε 12 game

Η Βρετανίδα με το ρόλο του αουτσάιντερ, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό της κατάφερε να κάνει ”break” με το καλημέρα στο πρώτο σερβίς της Κόνταβεϊτ αποκτώντας ψυχολογία. Δεν γκρέμισε αυτό που έχτισε στο ξεκίνημα καθώς κράτησε το σερβίς της, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα με τη Κόνταβεϊτ να τρέχει ένα σερί, αλλά η Ουότσον πεισματάρα με δεύτερο ”break” ξαναμπαίνει στη θέση του οδηγού (3-2). 

Η Κόνταβεϊτ είχε και πάλι την απάντηση κάνοντας το δεύτερο της ”break” και 3-3 και κράτησε (δύσκολα) το σερβίς της για να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στο σετ (4-3). Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε ”break” μέχρι το 12ο που η Εσθονή κάνει το 3ο της και  κερδίζει το σετ (7-5).

2o σετ

Με άνεση κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι το 4ο game όπου η Κόνταβεϊτ κάνει ”break” (4ο συνολικά) και γράφει το 3-1. Εν συνεχεία κρατάει το σερβίς της (4-1) και για πρώτη φορά βρίσκεται μπροστά με τρία ”game”. Η ψυχολογία ήταν με το μέρος της Εσθονής που είχε πάρει φόρα και με 6-1 πανηγύρισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.