Μπάσα βγαλμένος από τα παλιά

Ο Μιγκέν Μπάσα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη από τις καλοκαιρινές του διακοπές έχοντας αρκετά πεσμένη διάθεση σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ο Μιγκέν Μπάσα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη από τις καλοκαιρινές του διακοπές έχοντας αρκετά πεσμένη διάθεση σε σχέση με την περασμένη σεζόν. 

Ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο  Άρης ήθελε να του «σπάσει» το συμβόλαιο. 

Η κατάσταση όμως έχει αλλάξει από την στιγμή που ο Αλβανός πάτησε το πόδι του στην Ολλανδία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».  

Ο Σάββας Παντελίδης τον υπολογίζει, είναι κάτι που του το δείχνει στις καθημερινές σκληρές προπονήσεις και ο Αλβανός έχει αρχίσει να ανακτά την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Κάποια δημοσιεύματα τον ενόχλησαν, από τον Άρη δεν είχε σχετική ενημέρωση και πίστεψε ότι υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης, ώστε οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στο… διαζύγιο.

Η καθημερινότητα της Ολλανδίας όμως τον καθησύχασε. Ο Μπάσα πλέον δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και όλα κυλούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Άλλωστε ο «καλός» Μπάσα είναι απαραίτητος στην προσπάθεια του φετινού Άρη και θα ήταν πολυτέλεια να παραγκωνιστεί από την στιγμή που στην συγκεκριμένη θέση που καλύπτει υπάρχει σημαντική έλλειψη επιλογών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.