“Τα καλύτερα ο Σάντος για Φερέιρα!”

Την... ευλογία του έδωσε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στο νυν, μιλώντας γι' αυτόν με εξαιρετικά λόγια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης

Λίγο πριν την αναβίωση του τελικού Euro του 2004, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα, Θοδωρής Ζαγοράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Αναφέρθηκε στο παιχνίδι των Legends μεταξύ Ελλάδας και Πορτογαλίας, αλλά και στο νέο προπονητή του “Δικεφάλου” και την γνώμη του Φερνάντο Σάντος γι’ αυτόν.
Επίσης, μίλησε γενικώς για τον ΠΑΟΚ και σχολίασε και την τωρινή κατάσταση της Εθνικής ομάδας.
Σχετικά με το τι του είπε ο Φερνάντο Σάντος για τον Άμπελ Φερέιρα τόνισε:
«Είπε τα καλύτερα! Μιλήσαμε πολύ ώρα και είπαμε αρκετά πράγματα. Είναι φοβερός άνθρωπος ο Φερνάντο Σάντος, οπότε η γνώμη του είναι ευαγγέλιο».
Για τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μένει σε πρόσωπα. Το πως και τι έγινε το καθορίζουν οι άνθρωποι εκεί. Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση έδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά. Ξέρουμε πολύ καλά ότι για να πρωταγωνιστείς θέλεις ισχυρή διοίκηση και αυτό το πετυχαίνει ο Ιβάν Σαββίδης».
Για τη συνάντηση του με Ρεχάγκελ και Σάντος και τον αγώνα με τους Πορτογάλους:
«Ήμασταν παρέα και οι τρεις. Με δύο ανθρώπους που συνεργάστηκα πολύ, με τον Σάντος σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας και με τον Ρεχάγκελ ως ποδοσφαιριστής. Παραμένει η τρέλα μας, το ότι δεν θέλουμε να χάνουμε πουθενά. Μαζεύεται όλη η παρέα, είναι κάτι ευχάριστο και το πιο σημαντικό είναι ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Για τους Πορτογάλους, το δέχομαι ότι κάποιοι μπορεί να μην έρθουν, γιατί δεν είναι μια χαρούμενη επέτειος για αυτούς. Οι Πορτογάλοι έχουν έρθει με παιδιά που σταμάτησαν πέρσι, αυτό είπαμε και με τον Ότο Ρεχάγκελ».
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ότο Ρεχάγκελ:
«Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα από επάνω του. Αν τον δείτε, δεν μοιάζει πάνω από 60!».
Για την κατάσταση της Εθνικής ομάδας:
«Είναι κακό να παραμένει για πολύ καιρό πίσω από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εμείς φτιάξαμε τη φανέλα και δώσαμε παραστάσεις στην Εθνική ομάδα, ήρθε η ώρα να αντιστραφεί το κλίμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.