Καρντόσο: “Είμαστε μια οικογένεια”

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για τον Μιγκέλ Καρντόσο. Διαβάστε τι έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Αποστολή, Κιέλτσε: Γιώργος Βασιλείου

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά το ότι προσπαθεί να φέρει κόντα τους πάντες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φαγητό της ομάδας.

Το βράδυ της Τρίτης, όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας στο Κίελτσε και κατευθύνθηκε στο εστιατόριο για φαγητό τα τραπέζια ήταν χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες: των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και των ανθρώπων της διοίκησης.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη, που μαζεύτηκαν για το μεσημεριανό φαγητό αυτή η εικόνα ήταν παρελθόν. Με εντολή Καρντόσο τα ξεχωριστά τραπέζια αποσύρθηκαν και στην θέση του μπήκε μια μακροσκελή σειρά τραπεζιών για να κάθονται όλοι μαζί.

Μάλιστα, επειδή δεν έφτανε η αίθουσα οι άνθρωποι του ξενοδοχείου αναγκάστηκαν να τα τοποθετήσουν σε σχήμα “Γ”. Ο Καρντόσο αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας πως: “Δεν είναι δυνατόν να τρώμε σε ξεχωριστά τραπέζια. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Και έτσι θα τρώμε, όπως κάνουν και οι οικογένειες. Οπότε από εδώ και στο εξής και μέχρι να φύγουμε θα τρώμε όλοι μαζί και θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε και πιο κοντά και να συζητάμε τα πάντα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.