Νέα συνάντηση στο Βόλο για το ΑΦΜ

Τι είπανε Αχιλλέας Μπέος και εκπρόσωποι του ΓΣ Ηρακλής στο σημερινό (3/7) νέο ραντεβού, που έγινε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας

Νέο ραντεβού έγινε σήμερα (3/7) στο Βόλο ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τους εκπροσώπους του ΓΣ Ηρακλής, σχετικά με την αγορά των μετοχών της ομάδας του Βόλου από πλευράς των “γαλάζιων” και μεταφορά του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη. Η συζήτηση, πάντως, κατέληξε άκαρπη.
Μετά από αυτήν, ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε ως εξής για τη συνάντηση και το αποτέλεσμά της: “Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.
Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ (αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή”.
Από τη δική της πλευρά, η διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: “Στη σημερινή συνάντηση με τον κ.Αχιλλέα Μπέο, η πενταμελής επιτροπή που εκπροσωπούσε τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αφού άκουσε τους όρους και τις προτάσεις του κ. Μπέου, που έχουν πράγματι ενδιαφέρον, (η επιτροπή) επιφυλάχτηκε να απαντήσει, πολύ σύντομα, τις επόμενες μέρες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.