Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΟΦΗ (pics)

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2019-2020. Κλασική ριγέ ασπρόμαυρη η πρώτη, λευκό χρώμα με γκρι λεπτομέρειες η δεύτερη, σκούρο γκρι η τρίτη.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2019-2020. Κλασική ριγέ ασπρόμαυρη η πρώτη, λευκό χρώμα με γκρι λεπτομέρειες η δεύτερη, σκούρο γκρι η τρίτη. Οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δική τους εμφάνιση σε χρώματα κίτρινο, μοβ και γαλάζιο.

Η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΟΦΗ κράτησε όπως ήταν και η επιθυμία της διοίκησης άλλωστε ως πρώτη εμφάνιση την κλασική ριγέ, ασπρόμαυρη, με μια ιδιαίτερη λευκή λεπτομέρεια στο στήθος πάνω από τον χορηγό της ομάδας. Εμφανίσεις με την τεχνολογία Dry Cell για τον ιδρώτα, η φανέλα παραμένει στεγνή και ελαφριά βοηθώντας έτσι τους ποδοσφαιριστές. 

Η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας της Κρήτης είναι σε λευκό χρώμα, με γκρι λεπτομέρειες, φανέλα πραγματικά ιδιαίτερη που αναμένεται να αγαπηθεί όσο και η πρώτη.

Η τρίτη εμφάνιση είναι σε σκούρο γκρι χρώμα, βγάζοντας μία ιδιαίτερη δυναμική. Μένει να δούμε αν οι νέες φανέλες κάνουν… γκελ στον κόσμο της ομάδας και για τους προληπτικούς, αν αποδειχθούν γούρικες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.