Μία κινηματογραφική εβδομάδα στον ιστό του «Spider-Man»

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ταινία της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, αλλά σίγουρα είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο λόγος για το «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του», σε σκηνοθεσία του Τζον Γουότς, που φέρνει αντιμέτωπους στην μεγάλη οθόνη τον Τομ Χόλαντ ως «Spider-Man» εναντίον του «Mysterio» Τζέικ Γκίλενχαλ. Πέντε νέες ταινίες κυκλοφορούν στις Αίθουσες, δύο εκ των...

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ταινία της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, αλλά σίγουρα είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο λόγος για το «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του», σε σκηνοθεσία του Τζον Γουότς, που φέρνει αντιμέτωπους στην μεγάλη οθόνη τον Τομ Χόλαντ ως «Spider-Man» εναντίον του «Mysterio» Τζέικ Γκίλενχαλ.

Πέντε νέες ταινίες κυκλοφορούν στις Αίθουσες, δύο εκ των οποίων αποτελούν μία ασφαλή επιλογή για προβολή στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για τις «Διακοπές στη Βενετία» του Ιβάν Καλμπεράκ, που περιγράφει το ταξίδι μίας αντισυμβατικής οικογένειας από τη Γαλλία στην Ιταλία, με αφορμή έναν εφηβικό έρωτα. Ενώ ο Σεμπαστιάν Λέλιο, πέντε χρόνια μετά την εξαιρετική του «Γκλόρια», επιστρέφει με το ενδιαφέρον ριμέικ της δικής του ταινίας. Στο πλάι του έχει δύο σπουδαίους ερμηνευτές. Την γοητευτική Τζούλιαν Μουρ και τον χαρισματικό, Τζον Τουρτούρ.

Φυσικά δε νοείται καλοκαιρινή κινηματογραφική εβδομάδα χωρίς επανεκδόσεις και η συγκεκριμένη διαθέτει τρεις εξαιρετικές επιλογές. Από την Ιταλία, ο Νάνι Μορέτι μας χαρίζει το «Αγαπημένο μου Ημερολόγιο». Από την Ισπανία έρχεται το «Μια Ζωή Ταλαιπωρία», μία ταινία – σημείο αναφοράς στην φιλμογραφία του Πέδρο Αλμοδόβαρ και από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ο διαχρονικός «Κύριος Βερντού» του Τσάρλι Τσάπλιν.

«Γκλόρια» (Gloria Bell – 2018) του Σεμπαστιάν Λέλιο (Η.Π.Α., Χιλή)

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.