Χατζηδιάκος: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ένας 22χρονος Έλληνας αρχηγός ολλανδικής ομάδας!

Στον πρώτο του φιλικό αγώνα της φετινής προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντί του έναν Έλληνα. Ο Παντελής Χατζηδιάκος, παρά το νεαρό της ηλικίας του δεδομένου ότι είναι μόλις 22 ετών, μετράει οκτώ χρόνια παρουσίας στην Αλκμάαρ, γεγονός που του έχει δώσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ολλανδικής ομάδας. Χτες, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη … συνήθειά του να βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ελληνικές ομάδες: «Είχαμε παίξει και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό, φέτος με τον ΠΑΟΚ. Έχω παίξει αντίπαλος με όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες».
Οι εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και όλοι το ξέρουν στην Ελλάδα. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα αήττητος, είναι απίστευτο αυτό. Έχει πάρα πολύ δυνατούς παίκτες, τώρα καινούργια σεζόν, καινούργιοι στόχοι, εύχομαι να παίξουν στο Champions League και πιστεύω ότι θα τα πάνε πολύ καλά».
Η παρουσία του στην Άλκμααρ: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι οκτώ χρόνια στην ομάδα, την νιώθω σαν οικογένειά μου. Με στήριξαν και με βοήθησαν από τις πρώτες ημέρες που ήμουν στην Ολλανδία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που μετά από οκτώ χρόνια, έχω φτάσει εδώ που είμαι και μπορώ είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας».
Τα σχέδιά του για το μέλλον: «Αυτή την στιγμή είμαι στην Άλκμααρ, θα παίξουμε στο Europa League, ελπίζω να μπούμε στους ομίλους και από εκεί και πέρα να με καλέσουν και στην Εθνική Ελλάδος. Δεν είναι η ώρα ακόμα να γυρίσω στην Ελλάδα, είμαι σε μικρή ηλικία και θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό και εννοείται ότι κάποια μέρα θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα».
Μίλησε και για τον συμπαίκτη του στην Εθνοκή Ελπίδων, Λάζαρο Λάμπρου: «Με τον Λάραρο ήμουν μαζί και στην Εθνική Ελπίδων, ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο, είμαστε καλά φιλαράκια και ελπίζω να τα πάει πάρα πολύ καλά, το αξίζει, γιατί δουλεύει σκληρά και πιστεύω ότι και αυτός θα μπορέσει να παίξει στον ΠΑΟΚ».
Όσο για το αν έχει κάτι ξεχωριστό για κάποιον από τους χτεσινούς αντιπάλους του: «Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βαρέλα που είναι κεντρικός αμυντικός, μου άρεσε πάρα πολύ και σήμερα που τον είδα από κοντά. Ο Ζαμπά μου άρεσε πάρα πολύ, δυνατός παίκτης, αλλά και ο Άκπομ που είναι πάρα πολύ γρήγορος, αλλά επειδή είμαι και εγώ αμυντικός ο Βαρέλα μου άρεσε πιο πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.