Από το Jurassic World έρχεται ο βασικός σκηνοθέτης της σειράς LOTR

Άντε σύντομα και με ανακοίνωση cast.Το τηλεοπτικό "Lord of the Rings" του Amazon βρήκε τον...

7

Άντε σύντομα και με ανακοίνωση cast.

Το τηλεοπτικό “Lord of the Rings” του Amazon βρήκε τον σκηνοθέτη του.

Ο Juan Antonio (J.A.) Bayona, γνωστός από τα “Jurassic World: Fallen Kingdom” και “The Orphanage”, θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια των νέων ιστοριών από τον κόσμο του J.R.R Tolkien. Ο Bayona θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη του, Belén Atienza.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στην Middle Earth σε μια ιστορία πριν τα γεγονότα του “Lord of The Rings”, κατά τη Second Age.

“Ο J.R.R Tolkien δημιούργησε μία από τις πιο αξιοσημείωτες και εμπνευσμένες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ, και ως fan για χρόνια τώρα είναι τιμή και χαρά μου που θα συμμετέχω σε αυτήν την απίστευτη ομάδα”.

“Η βλέψη και το εύρος του χτισίματος κόσμων του J.A. ταιριάζει απόλυτα με τις φιλοδοξίες μας για το Lord of the Rings”, είπε η επικεφαλής της Amazon Studios, Jennifer Salke. “Είναι ένα παθιασμένος και συνεργάσιμος σκηνοθέτης που έχει δώσει ζωή σε νέες ιστορίες με τον ταλαντούχο παραγωγό και συνέταιρο του, Belen. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουν με τους συγγραφείς μας, J.D. Payne και Patrick McKay, και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην Middle Earth”.

Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, με τις δύο πρώτες μόνο να κοστίζουν στο κανάλι περί το μισό δισεκατομμύριο. Η πορεία της φαίνεται να έχει βρει ένα καλό μονοπάτι, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν και σύμφωνα με φήμες η σειρά έχει βρει το επίκεντρο της. Οι πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση της τηλεοπτικής μεταφοράς φαίνονται διφορούμενες, αν και το τοπίο φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.