H Penny του “The Big Bang Theory” σε θρίλερ της WarnerMedia

Θα γίνει αεροσυνοδός και θα μας πετάξει στα σύννεφα.Μετά τη μεγάλη επιτυχία του "The Big Bang...

Θα γίνει αεροσυνοδός και θα μας πετάξει στα σύννεφα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “The Big Bang Theory” που κράτησε 12 χρόνια, η Kaley Cuoco ετοιμάζεται να πετάξει στα σύννεφα.

Σύμφωνα με το FlickeringMyth.com, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και θα κατέχει θέση εκτελεστικού παραγωγού στη νέα σειρά θρίλερ της συνδρομητικής υπηρεσίας WarnerMedia, “The Flight Attendant”. Παραγωγός της σειράς θα είναι και ο Greg Berlanti, γνωστός μέσα από τα “Riverdale”, “Chilling Adventures of Sabrina” και “You”, μεταξύ άλλων.

Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες της Cassandra Bowden, μιας αεροσυνοδού, η οποία ξυπνά στο ξενοδοχείο της στο Ντουμπάι για να ανακαλύψει ένα πτώμα δίπλα της. Γυρνώντας στη Νέα Υόρκη, τη συλλαμβάνει το FBI και την ανακρίνει, ενώ παράλληλα η ίδια παλεύει να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Chris Bohjalian και το σενάριο θα γραφτεί από τον Steve Yockey (Supernatural).

 

Η Cuoco έγινε γνωστή μέσα από το “Charmed” ως Billie Jenkins, ενώ πρόσφατα μπορούμε να ακούσουμε τη φωνή της στη σειρά κινουμένων σχεδίων “Harley Quinn”, στον ομότιτλο ρόλο.

H νέα συνδρομητική υπηρεσία, η οποία φέρει σαν πρόχειρο όνομα το WarnerMedia, έχει ήδη παραγγείλει τη prequel σειρά κινουμένων σχεδίων “Gremlins”, τη δραματική σειρά “Tokyo Vice” με πρωταγωνιστή τον Ansel Elgort και την ανθολογική ρομαντική σειρά “Love Life” με τους Anna Kendrick και Paul Feig, ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.