Γκίκας: «Ήταν της μοίρας μου γραφτό…»

Χαρούμενος που ανήκει στην ΑΕΚ, αφού όπως εξήγησε ήταν της μοίρας του γραφτό να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, δήλωσε ο Νίκος Γκίκας.

Χαρούμενος που ανήκει στην ΑΕΚ, αφού όπως εξήγησε ήταν της μοίρας του γραφτό να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, δήλωσε ο Νίκος Γκίκας.

Ο διεθνής γκαρντ αναγνωρίζει την πίεση που θα έχει στη νέα του ομάδα, εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει ευθύνες, ενώ αναφέρθηκε και στον Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Ήταν της μοίρας μου γραφτό να έρθω στην ΑΕΚ. Μπορεί να μην έγινε πριν από έξι χρόνια (σ.σ. είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ της Α2), ωστόσο, έγινε τώρα και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπι. Πάντα είχα κίνητρο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Θεωρώ, ότι έδωσα ό,τι μπορούσα στην πρώην ομάδα μου. Τώρα είμαι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Σκοπός της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Ξέρω, ότι υπάρχει πίεση. Είναι αναγκασμένη να ζει  (η ΑΕΚ) υπό πίεση. Όταν έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, για μένα προσωπικά, «παντρεύεσαι» τις ευθύνες, και πρέπει να ανταπεξέλθεις.  Αυτή είναι η διαφορά της μεγάλης ομάδας, από μία άλλη ομάδα. Η χρονιά που κατέκτησε τα δύο τρόπαια (BCL & Κύπελλο Ελλάδας) θεωρώ, ότι ήταν η πιο επιτυχημένη. Είχε φανταστική ομάδα η ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.