Πρώτες εικόνες από το “Dracula” των δημιουργών του “Sherlock”

Τρομακτικός φαίνεται ο Dracula.Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη...

Τρομακτικός φαίνεται ο Dracula.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη σειρά των Netflix και BBC, “Dracula”. Σε αυτές βλέπουμε τον πρωταγωνιστή της σειράς, Claes Bang στον ομώνυμο ρόλο.

Η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια και θα είναι η τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Bram Stoker. Κάθε επεισόδιο θα έχει και διαφορετικό σκηνοθέτη. Το πρώτο επεισόδιο έχει αναλάβει ο Jonny Campbell (Westworld), ενώ οι Damon Thomas (Killing Eve) και Paul McGuigan (Film Stars Don’t Die in Liverpool) θα σκηνοθετήσουν το δεύτερο και τρίτο επεισόδιο, αντίστοιχα.

Οι δημιουργοί του “Sherlock”, Steven Moffat και Mark Gattis, θα συγγράψουν τη νέα σειρά με την Sue Vertue της Hartswood Films στην παραγωγή. Μάλιστα, οι δύο τους θα εμφανιστούν στη σειρά σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Παραγωγοί θα είναι οι Ben Irving για το BBC και οι Larry Tanz και Carolyn Newman για το Netflix.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Η ανακοίνωση του BBC περιγράφει, “Λαμβάνοντας χώρα στην Τρανσυλβανία το 1897, ο Κόμης κάνει τα σχέδια του ενάντια στο Βικτοριανό Λονδίνο. Προειδοποίηση: Οι νεκροί ταξιδεύουν γρήγορα”.

Το cast αποτελείται από μια πληθώρα ηθοποιών: Jonathan Aris, Sacha Dhawan, Nathan Stewart-Jarrett, Catherine Schell, Youssef Kerkour, Clive Russell, Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Paul Brennen, Sarah Niles, Sofia Oxenham, John McCrea, Phil Dunster, John Heffernan, Joanna Scanlan, Dolly Wells, Morfydd Clark και Millicent Wong.

Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια 90 λεπτά το καθένα. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει και γυρίσματα έχουν γίνει σε Σλοβακία και Αγγλία. Η σειρά θα φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.