Η αμυντική τακτική και τα μπράβο στον Οικονόμου

Η τακτική είναι μείζονος σημασίας για τον Μιγκέλ Καρντόσο γι' αυτό και το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον συγκεκριμένο τομέα.

Αποστολή, Κιέλτσε: Γιώργος Βασιλείου

Η τακτική είναι μείζονος σημασίας για τον Μιγκέλ Καρντόσο γι’ αυτό και το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον συγκεκριμένο τομέα. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε τις ομάδες σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Αντόνιο Καλάντο στο ειδικά διαμορφωμένο γυμναστήριο της ΑΕΚ στο γήπεδο “Pilkarski” και το άλλο μαζί με τον Μιγκέλ Καρντόσο και τον Νούνο Μπαπτίστα. 

Αρχικά η δουλειά του Πορτογάλου επικεντρώθηκε στην αμυντική συμπεριφορά δύο τετράδων. Τη μία αποτελούσαν οι Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Σταμούλης και Λόπες και την άλλη οι Μπακάκης, Οικονόμου, Σβάρνας και Χουλτ. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μεταβίβασης και υποδοχής της μπάλας υπό πίεση των “αντιπάλων”, αλλά και σε ήρεμες καταστάσεις. 

Από ένα σημείο και μετά στην άσκηση μπήκε και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος ήταν κινητό εμπόδιο για την εκάστοτε τετράδα, με τους παίκτες να προσπαθούν και να τον μαρκάρουν σωστά, αλλά και να υπάρχει συγχρονισμός της αμυντικής γραμμής για το off side. 

Ο Καρντόσο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών του και χρειάστηκε πολλές φορές να μοιράσει μπράβο για τις προσπάθειές του. Μάλιστα, ο Μάριος Οικονόμου ήταν αυτός που άκουσε τον Πορτογάλο να του λέει τα περισσότερα μπράβο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.