Απλά και γρήγορα ο Φέντερερ…

Ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στον 3ο γύρο επικρατώντας με 3-0 σετ (6-1, 7-6, 6-2) του Βρετανού Τζέι Κλαρκ που τον προβλημάτισε μόνο στο δεύτερο σετ.

Αποστολή – Γουίμπλεντον: Γιώργος Λιώρης
 
Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο και το τρίτο σετ και τις απαντήσεις στο καθοριστικό tie break του δεύτερου, ο Φέντερερ χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα για να βρεθεί στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον.
 
Χρειάστηκε μόλις 28 λεπτά στο πρώτο σετ ο Ρότζερ Φέντερερ για να το κατακτήσει κόντρα στον Τζέι Κλαρκ. 

Το κοινό υποστήριζε αναφανδόν το Βρετανό, ο οποίος όμως δεν είχε τρόπο να φέρει σε συνθήκη πίεσης τον Ελβετό. Ο Φέντερερ μάλιστα έκανε μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του, προηγήθηκε 1-0 κι έφτασε εύκολα στο 6-1.

Η εκκίνηση του δεύτερου σετ ήταν διαφορετική καθώς ο Κλαρκ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του βρίσκοντας και με τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους το σετ οδηγήθηκε στο tie break. Διαδικασία όμως στην οποία ο Κλαρκ δε μπόρεσε να ακολουθήσει τον οκτάκις θριαμβευτή στο Γουίμπλεντον, που επικράτησε με σκορ 7-3 για να κάνει το 2-0. 

Κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Ο Κλαρκ «άδειασε» ψυχολογικά και πνευματικά και στο 3ο σετ βρέθηκε σε λιγότερο από δέκα λεπτά πίσω στο σκορ με 3-0. Παρότι κατάφερε να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια ήταν αδύνατο να αλλάξει τη ροή που είχε δώσει στο ματς ο Φέντερερ που έφτασε στο τελικό 6-2 και την πρόκριση σε τρία σετ  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.