ΑΕΚ: “Αρμονική η συνεργασία με τη νέα Περιφέρεια”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook επιβεβαίωσε την αρμονική συνεργασία της Περιφέρειας και της Δημοτικής αρχής με την ΑΕΚ και την εταιρία Δικέφαλος ΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, σχολίασε την επίσκεψη του νέου Περιφερειάρχη στο υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιβεβαιώνοντας την αρμονική συνεργασία της νέας Περιφέρειας, της Δημοτικής αρχής με την ΑΕΚ και την εταιρία Δικέφαλος ΑΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: 
“Η αρμονική συνεργασία της νέας Περιφερειακής αλλά και Δημοτικής αρχής με την ερασιτεχνική ΑΕΚ και την εταιρία Δικέφαλος ΑΕ επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό κατά τη σημερινή πρώτη επίσκεψη του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μαζί του και ο νέος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Γιάννης Βούρος με τον επικεφαλής της Dimand κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο να παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τα επόμενα βήματα του νέου έργου αλλά και για τα σημεία στα οποία θα απαιτηθεί στενή συνεργασία και συμπόρευση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.