Μαθαίνοντας βόλεϊ στη Ρόδο… (photos)

Την ευκαιρία να μάθουν για μια εβδομάδα μερικά από τα μυστικά του βολεϊ έχουν τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στο 1ο Rhodes International Camp που φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου.

Ρόδος, αποστολή
Παντελής Λώλης

Photo credits: Μάριος Μπουσουλόπουλος

Την ευκαιρία να μάθουν για μια εβδομάδα μερικά από τα μυστικά του βολεϊ έχουν τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στο 1ο Rhodes International Camp που φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου. Από την προηγούμενη Δευτέρα ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Νίκος Αντωνιάδης φόρεσαν την …φόρμα του καθηγητή και με τη βοήθεια του συνεργάτη τους Βασίλη Τσιουπλή μαθαίνουν βόλεϊ στους μελλοντικούς αστέρες. 

Η διδασκαλία περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Το πρωί στις 10 τα παιδιά συγκεντρώνονται στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου και ακούν με προσοχή τη θεωρία από τους καταξιωμένους προπονητές. Μία  ώρα αργότερα μπαίνουν στο κλειστό γυμναστήριο και για 3 ώρες εξασκούνται στο πρακτικό κομμάτι. 

Μετακινήσεις, πάσα, υποδοχή, επίθεση, άμυνα, μπλοκ είναι μερικά από τα στοιχεία που περιλαμβάνει ως τώρα το …μενού για τα παιδιά που όταν τελειώνουν τα μαθήματα ακολουθούν το ελκυστικό όσο και διασκεδαστικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές. 

Beach Volley, εκδρομές και …θάλασσα είναι μόνο μερικές από τις έξτρα παροχές που προσφέρει το 1ο Rhodes International Camp με τους διοργανωτές να έχουν βάλει στόχο έτσι ώστε η διοργάνωση να μπορεί κάθε χρόνο να προσφέρει ολοένα και περισσότερα πράγματα στους συμμετέχοντες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιλογή των καλύτερων προπονητών αλλά και η παροχή υπηρεσιών στα καλύτερα καταλύματα (Rhodes Palace).  

Ανθή και Όλγα κοντά στα παιδιά 

Στην διάρκεια της εβδομάδας τα παιδιά είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τις δύο διεθνείς αθλήτριες Όλγα Στράντζαλη και Ανθή Βασιλαντωνάκη οι οποίες είναι επίσημες προσκεκλημένες της διοργάνωσης. 

Όλγα και Ανθή έπαιξαν με τα παιδιά, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, φωτογραφήθηκαν και μετέδωσαν την αγάπη τους για το άθλημα. 

Ήταν η διαφορετική πινελιά της διοργάνωσης με τις λαμπερές αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας να συνδυάζουν ξεκούραση στην πανέμορφη Ρόδο αλλά και ταυτόχρονα την εκμάθηση στα νέα παιδιά των μυστικών που ακολουθούν εκείνες όταν βρίσκονται στο φιλέ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.