Ανάσες και χώρος για όλους!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μοίραζει το χρόνο των φιλικών μεταξύ των παικτών του ρόστερ, δουλεύοντας ανάλογα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοίμασε την ομάδα του με απογευματινή προπόνηση σε γήπεδο στα προάστια της Βαρσοβίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο φιλικό. O Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός του βασικού προγράμματος όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τη Λέχια. 

Οι υπόλοιποι ποδοσφαριστές οι οποίοι στο ματς με τη Λέχια αγωνίστηκαν στο τελευταίο ημίωρο, έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο, με έμφαση στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας σε κλειστούς χώρους. Από τον συγκεκριμένο όμιλο παικτών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπυενά, θα προκύψει η βασική εντεκάδα για το ματς με τη Γιαγκελόνια. Με αυτόν τον τρόπο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει ενεργό το σύνολο των παικτών του ρόστερ. 

Στη μία ομάδα αγωνίστηκαν οι Αβραάμ, Κούτρης, Σουρλής, Τοροσίδης, Ανδρούτσος, Κάιπερς και Γιάννης Μασούρας και στην άλλη οι Ρανζτέλοβιτς, Σολδάνο, Βαλμπουενά, Μαρτίνης, Γιώργος Μασούρας και Γκερέρο.

 Από την προπόνηση έλειψε ο άτυχος του ματς κόντρα στη Λέχια, Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά και ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος προφυλάσσεται μετά από ένα μικρό πρόβλημα που αποκόμισε στο Γκνιεβίνο. 

Η αναμέτρηση με τη Γιαγκελόνια θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports4 HD. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.