Συμβόλαιο στα… νιάτα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με εννέα παιδιά της ακαδημίας που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται στη Βαρσοβία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όμως ο προγραμματισμός των ακαδημιών δεν σταματάει. Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν στη συμφωνία με εννιά παιδιά από την ακαδημία και την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων.

Πρόκειται για τους γεννηθέντες το 2002 Δημήτρη Αρσενίδη (επιθετικός), Πολύκαρπο Κατσαβάκη (μέσος), Ευάγγελο Κεραμίδα (μέσος), Άγγελο Τσάβο (δεξί μπακ) και για τους γεννηθέντες το 2003 Ρενίλ Κασέμι (μέσος), Χαράλαμπο Κατσογιάννη (αμυντικός), Αναστάσιο Σαπουντζή (μεσοεπιθετικός), Γεώργιο Συρμή (μέσος) και Γεώργιο Σταμούλη (επιθετικός).

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Υπενθυμίζεται, πως η παραπάνω λίστα ποδοσφαιριστών, προστίθεται σε αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής (γεννηθέντες το 2002) βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία με την Α’ ομάδα ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Ηλίας Καραργύρης, Βασίλης Ντότης, Αναστάσιος Ανδρέας Τσέλιος και Νικήτας Νικόλης, με τον τελευταίο να αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή που ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το προηγούμενο καλοκαίρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.