Περιμένει την οριστική απάντηση για τον Βέρντε

Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει τις προσεχείς ημέρες από τη Ρόμα την οριστική της απάντηση, στην πρόταση που της έχει καταθέσει για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε, την ίδια ώρα που φαίνεται να έχει τσεκάρει και ορισμένες εναλλακτικές επιλογές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει τις προσεχείς ημέρες από τη Ρόμα την οριστική της απάντηση, στην πρόταση που της έχει καταθέσει για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε, την ίδια ώρα που φαίνεται να έχει τσεκάρει και ορισμένες εναλλακτικές επιλογές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θα περιμένουν τις προσεχείς ημέρες την απάντηση της ιταλικής ομάδας, η οποία μέχρι στιγμής εμφανίζεται αμετακίνητη από τα δυο εκατομμύρια ευρώ, που αξιώνει για την παραχώρηση του παίκτη. Οι Ιταλοί θεωρούν, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, πως θα καταφέρουν να βρουν αυτά τα χρήματα, για την παραχώρηση του παίκτη. 

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην αγορά της Ισπανίας, όπου φέρεται να έχουν εντοπίσει δυο – τρεις περιπτώσεις, που τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Οι συγκεκριμένοι παίκτες αποτελούν εναλλακτικές επιλογές, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Βέρντε και εξετάζονται τις τελευταίες ημέρες από τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις, για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.