Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο Κρόος

Ο Τόνι Κρόος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως οι μετεγγραφές που έκανε τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης αναμένεται να τη βοηθήσουν σημαντικά.

Ο Τόνι Κρόος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως οι μετεγγραφές που έκανε τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης αναμένεται να τη βοηθήσουν σημαντικά. Ο Γερμανός μέσος εμφανίστηκε σίγουρος πως η εικόνα της ισπανικής ομάδας θα είναι βελτιωμένη τη νέα σεζόν, λόγω της παρουσίας του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της. 

Αρχικά, ο Κρόος τόνισε: “Εγώ πάντα μας βλέπω σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε υπογράψει με πολλούς την τελευταία τετραετία. Έχουμε μια ομάδα, που φέρνει επιτυχίες. Μετά από μια όχι τόσο επιτυχημένη χρονιά, σίγουρα κάποια πράγματα αλλάζουν, ειδικά σε μια ομάδα σαν τη Ρεάλ”.

Και συμπλήρωσε για τις εφετινές μετεγγραφές: “Δεν μπορείς να κρίνεις τώρα, ή να πεις αν θα έρθουν κι άλλοι παίκτες. Στο τέλος, όμως, έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, για να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα που θα πάρει τίτλους. Το έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια”.

Τέλος, ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε και στη διοίκηση των “μερένχες”: “Οι τρεις τίτλοι στο Champions League ήταν μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης. Τίποτα σχεδόν δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα είναι δημιουργημένη από πριν. Για αυτό δεν ανησυχώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.