Δίνει τα ρέστα της για τον Πογκμπά

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στρέψει την προσοχή της στην απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στρέψει την προσοχή της στην απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας σκέφτονται να καταβάλουν στην αγγλική ομάδα 78 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, προσφέροντας παράλληλα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ανάμεσά τους φέρονται να βρίσκονται οι Γκάρεθ Μπέιλ και Τόνι Κρόος. Μάλιστα, η εφημερίδα “The Express” αναφέρει πως δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν και οι δυο στην προσφορά των “μερένχες” για τον διεθνή Γάλλο μέσο. Στις τάξεις των Μαδριλένων επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτηση του παίκτη, ενώ παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις επαφές για την απόκτησή του, μέχρι να βρεθεί η “χρυσή τομή” με τους “κόκκινους διαβόλους”. Την ίδια στιγμή, ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να μελετάει και ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, ώστε να υπάρχει έτοιμη εισήγηση προς τη διοίκηση της ομάδας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Πογκμπά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.