Ναδάλ: “Ο Κύργιος είναι επικίνδυνος”

Ο Ράφα Ναδάλ άφησε αιχμές κατά του Νικ Κύργιος, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρησης για το τουρνουά Γουίμπλεντον και το χτύπημα που δέχτηκε στο στήθος από τον Ελληνοαυστραλό.

Ο Ράφα Ναδάλ άφησε αιχμές κατά του Νικ Κύργιος, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρησης για το τουρνουά Γουίμπλεντον και το χτύπημα που δέχτηκε στο στήθος από τον Ελληνοαυστραλό. Ο Ισπανός τενίστας τόνισε πως ο αντίπαλός του είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για τον αντίπαλο, αλλά για όλους όσους βρίσκονται στο γήπεδο. 

Αρχικά, ο Ναδάλ δήλωσε: “Το θέμα δεν είναι τι αισθάνομαι ή τι δεν αισθάνομαι. Το θέμα είναι ότι είμαστε σε άθλημα που έχει σχέση με σεβασμό και με το να παίζεις δίκαια όλη την ώρα. Δεν λέω ότι ο Νικ κάνει πράγματα για να ενοχλήσει τον αντίπαλο, αλλά μερικές φορές είναι επικίνδυνος. Όταν χτυπάει την μπάλα έτσι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι επικίνδυνο για εμένα, αλλά για τον επόπτη, για τον κόσμο. Όταν χτυπάς την μπάλα έτσι, δεν ξέρεις πού θα πάει”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τενίστας υπογράμμισε: “Ξέρω ότι είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά είμαι κι εγώ επαγγελματίας. Ξέρω ότι όταν χτυπάς έτσι την μπάλα, μπορεί να πάει οπουδήποτε. Αυτή τη φορά πήγε μέσα, σχεδόν με χτύπησε, κανένα πρόβλημα. Είμαι επαγγελματίας και ξέρω να την αποφύγω. Άλλη φορά, όμως, θα πάει πίσω και θα είναι επικίνδυνη στιγμή για τον επόπτη. Αν χτυπήσει, για παράδειγμα, μάτι, θα υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι όλο. δεν είναι ότι έχω νευριάσει μαζί του. Είναι ότι θέλω να παίξω αγώνα τένις. Μερικές φορές είναι δύσκολο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.