Πάμε Στοίχημα με τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα

Η ώρα του μεγάλου τελικού για τους λατινοαμερικάνους έφτασε.

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέϊρο προσδοκώντας να κατακτήσει ένα μεγάλο τρόπαιο, μετά την αποτυχία της στο Μουντιάλ πριν 5 χρόνια στη χώρα της, όπως βέβαια και την αδυναμία της να κατακτήσει έναν μεγάλο διεθνή τίτλο εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια.

Το Περού ηττήθηκε από τους Βραζιλιάνους στη φάση των ομίλων με το βαρύ 5-0, όμως στη συνέχεια πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία πάει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση!

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Με πολύ καλές αποδόσεις είναι διαθέσιμα, στο πρακτορείο, 17 συνδυαστικά στοιχήματα όπως για παράδειγμα να σκοράρει πρώτος ο Κουτίνιο (ο οποίος εκτελεί συνήθως τα φάουλ εκτός περιοχής και τα πέναλτι) και να κατακτήσει το τρόπαιο η ομάδα του με απόδοση (5,00).

Κάποιες ακόμη εξαιρετικές ιδέες στα ειδικά στοιχήματα είναι να έχουμε νωρίς ένα γκολ (από το 1ο έως το 15ο λεπτό) και μια κόκκινη κάρτα στο ματς (9,00) όπως επίσης, συνδυαστικά, να κερδίσει η Βραζιλία το πρώτο κόρνερ του τελικού και να νικήσει με ακριβώς με δύο γκολ διαφοράς με απόδοση (5,00).

Στις άλλες κατηγορίες παίρνουμε τιμές στο Over 3,5 στο σύνολο των οφ-σάϊντ του τελικού στο (1,65) και στο Under 5,5 για το σύνολο των κίτρινων καρτών στο ματς με προσφορά στο (1,65).

Κάτι καλύτερο, αποτελεί το ενδεχόμενο να νικήσει η Βραζιλία με ακριβές σκορ (1-0 ή 2-0 3-0) με απόδοση (2,10) από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.