Έπεσε μαχόμενη…(video)

Η Μαρία Σακκαρη πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα από την οποία έχασε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-2), αποχαιρετώντας στον τρίτο γύρο το Γουίμπλετον.

Η Μαρία Σακκαρη πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα από την οποία έχασε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-2), αποχαιρετώντας στον τρίτο γύρο το Γουίμπλετον.

Η Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε στα ίσια κόντρα στο νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης, ισοφάρισε σε 1-1 σετ και αν είχε αποφύγει τα πολλά αβίαστα λάθη της (48 τον αριθμό) θα μπορούσε να είχε κάνει την έκπληξη και να περάσει.

Κι αυτό γιατί ουσιαστικά θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς από την αρχή εκμεταλλευόμενη το εξαιρετικό της ξεκίνημα.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά με εξαιρετικά κτυπήματα και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 γκέϊμ. Κάπου εκεί όμως έχασε την ψυχραιμία και τον προσανατολισμό της. Πολλά λάθη στο πρώτο σερβίς (έκανε τέσσερα διπλά λάθη στο σερβίς) έφεραν απογοήτευση και κατάρρευση. Η Σβιτολίνα πήρε πέντε συνεχόμενα γκέϊμ και κατάφερε να τελειώσει το πρώτο σετ, άνετα και εύκολα με 6-3.

Στο δεύτερο σετ και πάλι η Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά με δυνατό σερβίς και εξαιρετικά τελειώματα. Προηγήθηκε με 3-0. Κάπου εκεί και πάλι όμως τα «φαντάσματα» του πρώτου σετ ξύπνησαν. Νέα εύκολα λάθη, κακές επιστροφές και το παιχνίδι γύρισε στο 5-6 για την Σβιτολίνα. Σ’ ένα αγχωτικό σετ όπου η Μαρία έσωσε δύο ματς-πόϊντ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6. Στο τάϊ-μπρέϊκ όμως η Σάκκαρη ήταν πραγματικά ασυναγώνιστη. Δεν άφησε την Σβιτολίνα να πάρει ανάσα και πήρε με άνεση 7-1 και μαζί το σετ για να κάνει το 1-1 στο ματς.

Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη πήρε το πρώτο γκέϊμ αλλά στην συνέχεια η Σβιτολίνα ανέβασε την απόδοσή της. Πέρασε δυνατά πρώτα σερβίς και κατάφερε να περάσει εκείνη μπροστά με 3-1 γκέϊμ. Η Σάκκαρη απάντησε με «λαβ-γκέϊμ» για το 2-3. Στο σημείο εκείνο υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή για να δεχτεί πρώτες βοήθειες η ουκρανή που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με φουσκάλες στα δάκτυλα του δεξιού της ποδιού. Η όλη ιστορία δεν φάνηκε όμως να την επηρεάζει. Η ουκρανή κατάφερε να πάρει και τα τρία επόμενα γκέϊμ, όχι εύκολα είναι η αλήθεια και μαζί την πρόκριση στους 16 του γουίμπλετον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.