Κίκο Ραμίρεθ: “Θέλω μια Ξάνθη ανταγωνιστική και οργανωμένη” (pics)

Η θρακική ομάδα παρουσίασε τον νέο της προπονητή, τον 49χρονο Ισπανό τεχνικό, Κίκο Ραμίρεθ-Τι είπε στις δηλώσεις του.

Η Ξάνθη παρουσίασε (5/7) τον νέο της προπονητή. Μετά τον Ραζβάν Λουτέσκου και τον Μίλαν Ράσταβατς, η θρακική ομάδα μπαίνει στην εποχή του Κίκο Ραμίρεθ. Τον Ισπανό τεχνικό παρουσίασε και καλωσόρισε ο Αρης Πιαλόγου. 
Ο Ραμίρεθ βγαίνει για δεύτερη φορά εκτός Ισπανίας καθώς είχε εργαστεί και στην Πολωνία, στη Βίσλα Κρακοβίας. 
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Είναι πολύ σημαντική μέρα για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ.Πανόπουλο που με έβαλε στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Ξάνθης που με υποδέχτηκε με ευχάριστο τρόπο όπως και η πόλη”.
Είπε ακόμη: “Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα, θέλουμε να δημουργήσουμε μια δυνατή ομάδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική”. 
Αναφέρθηκε στο ελληνικό Πρωτάθλημα: “Εχουμε μελετήσει αρκετά το Πρωτάθλημα και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο τέλος της χρονιάς. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα ενωμένη, να είναι και ο κόσμος δίπλα”. 
Ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και είπε: “Οι μεταγραφές είναι σε καλό δρόμο και θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική”. 
Αναφέρθηκε στις πληροφορίες που πήρες για την Ξάνθη: “Ρώτησα Ισπανούς που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα, μου έχουνε πει πολύ καλά λόγια για την Ξάνθη και ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα”.
Αναφέρθηκε στα δικά του “θέλω” και είπε: “Θέλω μια ομάδα ανταγωνιστική για 90 λεπτά. Ο στόχος είναι να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, να δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι κάθε αγώνας είναι ένας μικρός στόχος για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο στο τέλος της σεζόν”.  

Πρόσθεσε για τις μεταγραφές: “Ο στόχος μας είναι να βρούμε παίκτες που είναι καλοί σε κάθε θέση. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με παίκτες που υπάρχουν ήδη είτε με νέους. Δεν χρειάζεται  να βιαζόμαστε αλλά να είμαστε υπομονετικοί για να βρούμε τους παίκτες για την ομάδα”. 
Είπε για το σύστημα που ακολουθεί: “Το σύστημα προσαρμόζεται στους παίκτες, είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω το οποιοδήποτε. Δεν έχω κάποιο αγαπημένο, τα έχουμε δουλέψει όλα”. 
Πρόσθεσε: “Εχουμε ακόμη χρόνο να δουλέψουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι να μπούμε ανταγωνιστικά. Δεν θα κερδίσω εγώ από μόνος μου ούτε οι παίκτες από μόνοι τους. Ολοι μαζί”.  
Είπε για έναν από τους στόχους που είναι να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Και είπε: “Ολοι μαζί ο μεγάλος στόχος είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο”.

Είπε για τις εγκαταστάσεις: “Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, η εικόνα είναι πολύ θετική και μπορείς να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Ηταν ένας από τους λόγους που ήρθα”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.