Ο Φερέιρα αλλάζει το παράδειγμα

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ επιχειρεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα μέσα από τις προπονήσεις στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας - Αποφόρτιση για Βαρέλα, επέστρεψε ο Λάμπρου

Το ζητούμενο για τον Άμπελ Φερέιρα είναι να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο. Να προλάβει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, σε ό,τι αφορά στον τρόπο παιχνιδιού της, μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της. Αυτό προσπαθεί καθημερινά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις που γίνονται στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Το κλειδί για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι να κατανοήσει τα βασικά χαρακτηριστικά των παικτών του το δυνατόν γρηγορότερα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να τα αξιοποιήσει καλύτερα και μόνο έτσι θα είναι σε θέση να γνωρίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα ποιες μεταγραφικές προσθήκες χρειάζεται η ομάδα. Γι’ αυτό και στις προπονήσεις, όπως έκανε και σήμερα (5/7), φροντίζει να δίνει συμβουλές ατομικά στους παίκτες του και να βλέπει στη συνέχεια, αν αυτοί εφαρμόζουν αυτά που ζητάει.
Σε ό,τι αφορά στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο, αυτή περιελάμβανε ομαδική τακτική γύρω από τον τρόπο ανάπτυξης. Στη συνέχεια ήταν η ώρα της πρακτικής σε δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Ο Λάζαρος Λάμπρου προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα για λόγους αποφόρτισης έμεινε στο γυμναστήριο και θα επιστρέψει στην απογευματινή προπόνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.