Οι developers του Bulletstorm θέλουν sequel

Αυτή τη στιγμή όμως δουλεύουν πάνω σε κάτι άλλο.Παρόλο που έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την...

Αυτή τη στιγμή όμως δουλεύουν πάνω σε κάτι άλλο.

Παρόλο που έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την κυκλοφορία του Bulletstorm, ο CEO της People Can Fly, Sebastian Wojciechowski, δήλωσε στο Eurogamer ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για μια συνέχεια.

“Έχουμε, όπως μπορείτε να δείτε με το remaster και την έκδοση Switch, ακόμα αυτή την IP βαθιά στην καρδιά μας”, δήλωσε ο Wojciechowski. “Θέλουμε αυτή η IP να έχει τη “δεύτερη ζωή” της. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι τι σημαίνει αυτό, αλλά προφανώς επειδή αυτή είναι η IP μας και η IP είναι γνωστή και έχει τους θαυμαστές της, θα θέλαμε να κάνουμε κάτι.”

“Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για να επιστρέψουμε σε αυτή, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα προσπάθεια μας για το Outriders, αλλά αν σκεφτούμε μακροπρόθεσμα, τότε θα ‘ηταν προφανώς θαυμάσιο να επιστρέψουμε σε αυτή την IP”.

Για να συμβεί όμως, η People Can Fly θα ήθελε να είναι σίγουρο ότι η συνέχεια θα έχει ευρύτερο κοινό από το πρώτο παιχνίδι και αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολο. Ο συν-ιδρυτής της PCF Adrian Chmielarz, ο οποίος έφυγε από το στούντιο το 2012, είπε σε συνέντευξή του στο Kotaku UK νωρίτερα φέτος ότι όλα εκτός από το release trailer, “κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει σαν να μην έχει βάρος”.

Εν πάση περιπτώσει, η συνέχεια του Bulletstorm είναι μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Η People Fly “ανέκτησε” την ανεξαρτησία της από την Epic το 2015 και εργάζεται επί του παρόντος με την Square Enix σε ένα co-op shooter που ονομάζεται Outriders, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.